Anpassad för FLIR T-serien

Oöverträffad funktionalitet

Avsedd att flyga avancerade värmesensorer

En UAV lösning skräddarsydd för att flyga värmekameror från FLIR T-serien. Monteras på några minuter med drönarens kontakter för ström, video och dataanslutning. Perfekt för besiktning av fjärrvärme nät, underhålls inspektion och övervakning.

Läs mer!

Robust design

Klarar tuffa vindar och väderförhållanden

Nya sätt att utföra inspektioner

Sky Eye T-serien UAV öppnar upp för ett helt nytt sätt att utföra värmebildsinspektioner. Drönaren är framtagen för att ge dig och ditt företag möjligheten att vara innovativa, kostnadseffektivta samt inspektera på ett säkert sätt.

Läs mer!

Flexibel och säker

Unikt inbyggt fail-safe system

Pålitlig flygning, pålitliga värmebilder

Sky Eye försäkrar en stabil och pålitlig värmefotografering. En kombination av den unika dubbel-chassidesignen fäster inre och yttre chassit med hydrauliska stötdämpare vilket ger otroligt stabila bilder även under tuffa förhållanden.

Läs mer!

Lättviktare med hållbar design

Specifikt utformade för att hantera tuffa förhållanden, vidstå hårda vindar och fortfarande leverera stabila bilder.

Unik fallskärmssytem

Unik tillägg avsedd för att höja säkerheten och försäkra trygg nödlandning av systemet. Effektiv från 10 meter, sänker fallshastigheten till 4 m/s.

Redundant Flight Control

Tillåter operatören att återta kontrollen vid försämrad flygprestanda. Upplev en säkrare flyg termografering som inte behöver förlita sig på 3/4G eller WiFi-anslutning.

FLIR Camera Control

Tillåter direkt kontroll av värmekamerans alla funktioner. Se till att fokusen är rätt inställd och påbörja din inspelning under flygning snabbt och enkelt.

Redo att användas direkt efter uppackning

Med Sky Eye Innovations ”Ready-to-Work” paket kommer drönaren fullt utrustad med alla behövande delar för att omedelbart komma igång med flygningen samt utförandet av besiktningar.
Sky Eye T-serie drönare erbjuder oöverträffad skalbarhet med en rad funktionella tillägg. Upptäck snabbt och enkelt eventuella skador och läckor med den noggranna värmebilden.

 • Connector.

  Skye Eye Chassi

  Utrustad med Single Flight Contorl, iOSD, positioneringsljus och gimbal för optimal kamerastabilisering och flygvideo

 • Connector.

  Fjärrkontroll

  Med ergonomisk radiopost, mottagare och voltmeter

 • Connector.

  FLIR Värmekamera

  Skräddarsydd för värmekameror från FLIR T-serien. Välj kamera beroende på användsningsområde. Montera fast kameran och börja flyg med FLIR Camera Control

 • Connector.

  Full HD referens videokamera

  Visningsskärm med SD-kort inspelning, 4 inbyggda diversitetsmottagare, videosändare, batterier och fäste för visningsskärmen

 • Connector.

  Strömförsöjning

  Sker via två medföljande batterier samt ett laddningskit som enkelt monteras på batteriplattor

 • Connector.

  Transport

  Transporteras i en skräddarsydd högkvalitativ pelican väska med handtag och hjul

Läs mer!