Välj en värmekamera serie

FLIR i-serien
I-serien passar dig som just har börjat inse vilka fördelar termografi har att erbjuda. Oerhört enkla att använda, utmärkt för dina första inspektioner.

FLIR Ex-serien
Värmekamerorna i FLIR Ex-serien är ovanligt användarvänliga och ger dig tillträde till en ny dimension av inspektionsmöjligheter.

FLIR Exx-serien 
En FLIR Exx-seriekamera är en prisvärd kamera av hög kvalitet, som erbjuder värmebilder med temperatur-mätuppgifter i varje pixel.

FLIR T-serien
T-serien kombinerar utmärkt ergonomi med överlägsen bildkvalitet, erbjuder utmärkt bildskärpa och många kommunikationsmöjligheter.

Välj ditt användningsområde

Elektrisk termografi 
Elleverantörer runt om i världen använder värmekamera för att hitta problem eller upptäcka överhettningar innan de förvandlas till dyrbara fel och driftstopp eller farliga elbränder.

Byggnadstermografi
Byggnader kan skannas snabbt och utförligt med en värmekamera. Värmekameran identifierar problemområden som inte kan upptäckas av det mänskliga ögat.

Utbildningssyfte
FLIR:s värmekameror används i universitetslaboratorier där avancerad akademisk och tillämpad forskning pågår i ett brett spektrum av discipliner.

Medicinsktsyfte
FLIR värmekameror är marknadens ledande val inom kliniska undersökningar, veterinärmedicin och medicinsk forskning tack vare dess noggrannhet, användarvänlighet samt tillförlitlighet.